8 sätt att förbereda för ditt nästa äventyr

MS på dina villkor

Hur förbereder du dig för ett säkrare äventyr? Det är verkligen en klassisk fråga! Du måste svara på ett innan du tar nästa äventyr på vintern, våren, sommaren och / eller hösten.

Vad gör jag, vad gör jag? Genom att göra det betyder det att jag tar dem alla tillbaka till hälsa, hälsa och visdom i de äventyr jag organiserade.

På grund av detta äventyr måste jag veta en sak … Oavsett om det skapas av dig, eller på grund av de andra människor du möter på vägen, inträffar möjligheten för en nödsituation för dig. Ju större akutnivån bestäms av din förebyggande mentalitet och förberedelsemetod.

Ja, knäet har hudsmärta, men om det är infekterat gör det ont mer.

Om regnet och vinden på sjön betyder att du stannar i lägret och inte testar dina färdigheter i öppet vatten, gör det tills det rör sig säkrare.

reflexion

Ta dig tid att tänka på de babes du läste i tidningen, och höra bebisarna till de människor som dog utomhus på TV. De flesta dödades eftersom Qu inte följde bojorna för att förhindra och förbereda sig för det.

Bland de som rapporterar traumatiska upplevelser, som att vandra i djungeln över natten eller gå mil med trasiga fötter, är de flesta inte förberedda på förhållanden och aktiviteter.

Tänk nu på alla de underbara människor som har upplevt. Vad kommer att hända? Eftersom det tar nödvändiga stegplanering, följa planen, revidera planen på ett säkrare sätt om det behövs och följa returförfarandet.

Naturligtvis är vissa människor tur. Trots hans brist på förberedelser kunde Qu 哋 återvända. Men om Qu Dao fortsätter att främja sitt deltagande utan beredningsmetod och förebyggande mentalitet, kommer Qu Dao att bli de du läser.

Idag kan du bestämma resultatet av din nästa äventyrshistoria … Är det för tidningen en traumatisk älskarinna eller är det tacksam mot familj och vänner?

Här är 8 sätt att förbereda för ditt nästa äventyr för att hjälpa dig att dela de tacksamma barnen:

1) Viktiga förebyggande och förberedande frågor måste tas upp – ju fler frågor du ställer, desto mer insikt behöver du förbereda. Vem, vad, marginal, punktlösning och när punkten är en bra start.

2) Övning krävs innan resan – det kan vara ett helt år sedan ditt sista säsongsäventyr. Hur rostig är dina första hjälpen och överlevnadsförmågor?

3) Behov av att känna igen din aktivitetsnivå fitness-avgör om din kropp är redo att kunna förbereda sig för det kommande äventyret.

4) Behöver fråga dig själv och andra vad som är första hjälpen, vad som i grunden är överlevnad – och beror på svaret för att förbereda dig i enlighet därmed.

5) Behov av att förbereda en Wilderness First Aid / Outdoor Survival Guide för att göra dina egna och Wilderness First Aid och Outdoor Survival Books är fantastiska resurser, och guiden du skrev kommer att rädda dig.

6) Måste vara tydlig när du reser tillsammans med dig? Vad är meningen att ta en risk? Det finns inget tydligt svar i allas sinne, så gå inte utanför.

7) Koppla inte av och avsluta.

8) Behov av att inse att bojor inte är en förstahjälpskurs eller överlevnadsverkstad för att göra dig säkrare; du väljer att investera i förstahjälpskurser eller överlevelsesseminarier.

Kom ihåg – avdelningen för förebyggande drottning, redo att bli kung!

Stephen Hobbs är författare till eBook 103, enkla och praktiska första hjälpen och överlevnadstekniker, verktyg och tekniker för att överleva vildmarken. Besök webbplatsen, få gratis rapporter 9 + 1 fantastiska idéer, gör inte första hjälpen och använd dina överlevnadsfärdigheter.

Så länge författarens villkor är inkluderade har du rätt att publicera denna artikel gratis i elektronisk form, på tryck, i en e-bok eller på en webbplats. En artig kopia av din publikation kommer att uppskattas mycket. …