ivrig äventyrares överlevnadsmat

 

Så du är en friluftsentusiast och vill vara beredd. Kom ihåg att packa alla rätt överlevnadsmaterial, eftersom du som expertutforskare har en bra överlevnadslista. Kontrolltabellen är fortfarande misslyckad.

Så du är en friluftsentusiast och vill vara beredd.

Vid behov kan en person leva utan mat i några veckor. På kort sikt är det vanligtvis viktigare att hitta täckning, vatten och hålla sig torr och oskadad. Men så länge du har förtroende har du medel för att hitta mat, du kan ha något i magen, du kan skapa mirakel, en person kan känna sig bekväm, det kan vara grundläggande för din överlevnad.

Så behöver du veta livsmedel för överlevnad? Glöm först att du behöver lära dig alla ätliga vilda växtidéer. Många av oss är intresserade av att lära sig nya ätliga växter, men under förutsättning av långvarig överlevnad ger de tillräckligt med kalorier för att göra ansträngningar. Lär dig om några grundläggande kategorier av djur du kan äta och några av de mest tillgängliga och värmerika växterna du är i området.

Följande lista är ett exempel på mat i USA och Kanada. Det rekommenderas att människor läser och utforskar lokala djur och växter på snäva geografiska platser. Jag föreslår att förvara anteckningar och bilder i en mapp, du kan packa dem med andra surfmaterial.

Växter att överväga:

Kattens svans är en av de mest användbara och kaloririka livsmedel i naturen. När den är grön kan blommspetsen kokas i majs. Roten kan krossas för att frigöra stärkelse i vattnet och kan tillsättas i soppan. Kattsvansar växer i träsk eller fuktig jord. Du borde verkligen veta om denna växt.

Pine’s endotel är ätbart. Det är en bra överlevnadsmat att komma ihåg, eftersom den tillhandahålls varje säsong. Det vita svamplagret mellan ytterbarken och träet är vad du behöver hitta. Även om det mestadels är fiber, rymmer det tillräckligt med kolhydrater och är värt att laga mat i soppa, särskilt om dina alternativ är begränsade.

Att förbereda sig för att äta bär vid rätt tid på året är en läcker och tillfredsställande överlevnadsmat. Jordgubbar, hallon, blåbär, tranbär och björnbär har alla sina vilda former. Om det ser ut som hemmamat (vanligtvis finare), luktar och smakar det, är det säkert att äta. Naturligtvis är det roligt att veta vilka svampar man ska äta eller vilka blommor som är ätliga, men de två har nästan inga kalorier.

Djur att tänka på:

Alla nordamerikanska däggdjur är ätliga (med undantag för inre organ och organ, speciellt lever av olika däggdjur i de extrema norra regionerna). Eftersom vilda djur bär parasiter är det viktigt att tvätta händerna efter att ha berört dem och koka kött så mycket som möjligt.

Fåglar i Nordamerika är ätliga, och deras ägg är ätliga. En del människor har till och med ätit kokta måsägg på heta stenar och rapporterat att de smakar gott. Sötvattensfisk i Nordamerika är ätliga. Att fånga fisk är den svåra delen, men fisken kan snabbt och enkelt kokas över öppen eld. Ormar och grodor är vanligtvis säkra att äta – om du tar bort huden. De som gryter kött och laga ormar i eld rekommenderar vanligtvis det senare.

För att snabbt förstå de vetenskapliga artiklarna som behövs för överlevnad, fokusera först på vanliga djur och de mest tillgängliga och kaloririka ätliga växterna. Allt är livsmedel för överlevnad och kommer sannolikt att rädda ditt liv. …