Utomhusöverlevnad – behöver du det?


Utomhusöverlevnad är mer än bara skakade färdigheter och kunskap. Vad är det, men ni måste alla ha överlevnadens natur. Sedan måste du bestämma prioriteten. Följande är de viktigaste prioriteringarna. 1. En …

Utomhusöverlevnad är mer än bara skakade färdigheter och kunskap. Vad är det, men ni måste alla ha överlevnadens natur. Sedan måste du bestämma prioriteten. Följande är de viktigaste prioriteringarna.

Attityd

Eller vandra in i ett plan, sedan vandra in i vildmarken, vandra runt. Ibland är vandring nästan fryst till döds, även om det finns växter, kan du använda bojorna för att skydda och täcka bojorna. Hur gör du det? Var stark och leva levande.

Då börjar livet som en person som vandrar runt. Det har varit ansvarigt för att överleva de mest fruktansvärda bojorna. Men ni borde alla kultivera nära övertygelser och överlevnaden är kanske inte bra. Poäng? Genom att tänka på vad du gillar mest om överlevnad och oddsen för omöjliga bojor. Genom att alltid fokusera på vad du kan göra. Ignorera inte de möjliga misstagen, men ta inte en minut att bestämma vad du kan göra samtidigt.

Kroppstemperatur

Att hålla varma betyder att hålla det torrt, ha tillräckligt med isolering och hålla det borta från vinden så mycket som möjligt. Överväg alla dina alternativ. Du kan vandra runt i solen och resa i kyla på natten i vissa miljöer för att hålla dig varm. Du kan fylla hö mellan lager av kläder för att få mer isolering eller göra eld.

I en varm miljö kanske du vill resa på natten eller tidigt på morgonen och sova på en sval plats i den varma miljön under dagen. Du kan designa användbara material för att täcka dig själv, så du kan gå. Om det inte finns något vatten kan vattnet fortfarande användas med dig, blötlägg vattnet i indigoskjorta. En näsduk med våt hals kommer uppenbarligen att göra dig sval.

Hydrering

Vattensystemet prioriteras bojor, långt före mat. Vandra runt och lev mycket, du bor oftast bara i vattnet. Du kan stanna i skuggan av träden, använda näsan och inte munnen för att andas, bara dricka vatten och inte tvätta kläderna.

Säkerhet

Jag gillar att motsätta mig vilande vandrande TV-program. Det är roligt, jag lär mig till och med lite då och då. Den vandrande värden tycker om att visa upp sina vandrade färdigheter och tarmer, men tvekar att tänka noga. Hoppa inte från klippan eller klättra upp i vattnet för att rädda en liten buske (han har gjort det på senare utställningar). Genom att kringgå hinder, som rör sig långsamt i farlig webbterräng, försöker man i allmänhet inte att skadas.

Hittade

Om du har anledning att tänka på att vandra dig vill du i allmänhet hålla dig på plats. Det finns en signalbrand klar att tända för att hjälpa sökare du gillar dig. Om du har tillräckligt med Shito-metoden för att försöka gå ut själv (till exempel om Shitou Shitou), lämna en lapp och markera din Shito-spår för fall.

Mat

Från perspektivet med strikt shackle fysiologi, i de flesta utomhus överlevnadssituationer, har livsmedelsavdelningen en låg prioriterad bojan. Nästan alla av dem är överlevande i vildmarken, oavsett om de vandrar i förlorade vandrare, förstörda flygplan och överlevande i den centrala delen, räddades hunger eller dog av andra skäl strax före dödandet. Å andra sidan kan mat hjälpa dig att bibehålla styrka, värme och komfort.

Till skillnad från vatten kan vatten inte dispenseras för allvarligt (många människor har dött av uttorkning och vatten vandrar fortfarande genom kantinen.) Vetenskapliga artiklar, du kan sträcka matstöd med bäddsoffor, du måste göra det sist. Nästan alla Shito-däggdjur är ätliga banor i samma fågelfamilj om du har ett sätt att laga mat. Om du tror att du en dag kommer att ströva utomhus för att överleva, kan du lära dig att känna igen vissa vilda ätliga växter.