Utomhusöverlevnad: hur man skapar en fristad för utomhusöverlevnad 

Ruinhytten är en av de enklaste vägranerna att bygga när man campar. Anledningen är att förutom några enkla verktyg kan du överleva alla dina byggnadsmaterial från omgivningen. Att skapa en ruinhytt är något du kan göra på relativt kort tid, och om du av misstag måste bygga ett läger kan du ha en säker fristad på grund av dåligt väder.

Hur man gör en skärvhytt för en person

I allmänhet, om du skapar ett utomhusöverlevnadsskydd för en person, vill du få en träbit cirka 1,5 gånger din höjd. Genom att tillåta skyddade ändar på skyddsrummet ger tillräcklig täckning, men det blir också lättare att komma in och lämna överlevnadsskyddet än om du fördubblar längden på vrakstugan. Du använder din kroppstemperatur för uppvärmning, så ju närmare ditt skydd är, desto bättre. Du kan ha tur att få den fallna trädgrenen, men mer troligt måste du använda en överlevnadskniv för att klippa trädgrenen och skapa den främsta stödstrålen för din överlevnadsflykt.

Skapa en stabil grund för din skräpstuga

När du har samlat mastergrenen måste du stödja den. När du sitter låg, se till att lägga grenarna cirka två till tre tum över huvudet. Du kan stödja grenarna mellan de två träden, eller använda naturliga formationer som klippor. Du vill att denna gren ska vara säker så att du kan stödja kortare grenar, fallna löv, grenar av vintergröna träd och annat isolerande material. När din stiftelse är på plats kan du börja själva arbetet med att bygga ditt skydd för utomhusöverlevnad. Använd döda löv, grenar, gräs, växter och andra material för att skapa en tjock beläggning för skräpskyddet. Helst vill du skapa ett 3-fots täckmaterial som ligger i ett korsluckemönster för att skapa ett robust skydd som förhindrar vind och regn från att komma in i ditt utrymme. Skär de vintergröna grenarna med en överlevnadskniv och sätt skräp på plats för att göra det sista lagret fast.

Skapa samma dörr på samma våning för din överlevnadsflykt

Vanligtvis är tall och gräs ett bra isolerande golv, liksom torra löv och växter. En fot djup skräp är vanligtvis tillräcklig, men du vill se till att materialen du använder är torra, eftersom kroppens värme och de smala begränsningarna i ställningen inte tillåter överskottsluft att flyta och torka. Du behöver en dörr som din tillflyktsort för överlevnad. Du kan använda korsavkläckningsskräp för att hålla båda ändarna öppna eller stänga en av dem. För att verkligen skydda din miljö vill du använda Zhongdas vintergröna grenar för att klippa kanalen med din överlevnadskniv. Kanalen kan enkelt flyttas för att täcka öppningen av ditt skydd och förklädda. Ingång. Nu är du redo för alla utomhusäventyr!