vildmark överlevnads kit


Vildmark överlevnads kit borde ha tändstickor, en kniv och några andra föremål, men det viktigaste är att sätta den på ditt huvud.

Den som dyker in i vildmarken bör bära en överlevnadskit. Vad ska det finnas? Matcher, vissa knivar och första hjälpen tillbehör är ett vanligt förslag. Men när du läser den verkliga historien om överlevnad, börjar du upptäcka att människorna i ditt sinne ofta bestämmer sig för att leva på samma sätt. Så vad ska det finnas i detta psykologiska överlevnadspaket?

Överlevnadssatsen i ditt sinne

  1. Villig att lära. Även om det är en person som inte vet någonting om överlevnad innan han går förlorad i vildmarken, så länge han vill, kan Qu fortfarande lära sig tillsammans. Om du är kall kan du titta på ekorrens dyk under en hög med löv och försök att hålla varmen (det fungerar).
  2. Hej, det är bara en “rädselfaktor” att få lite pengar, så du kan göra detta för att rädda ditt liv, va? Sked hålla varmen med dina vänner, slåss Rutten öppnade stocken och åt skräp till varje pris.
  3. Positiv attityd. Det är väsentligt. Bland de många överlevande är det uppenbart att de som vill överleva verkligen har gjort det. Även om du inte är säker på om du kan överleva eller inte, verkar du inte förvänta dig att uppmuntra denna attityd.
  4. Inspirerande tänkande. Så här har du en så positiv inställning. Ett enkelt och trevligt sätt att få denna typ av inspiration är att läsa den sanna historien om naturen. Vissa berättelser berättar en situation som är mycket värre än någon situation du kan stöta på. Att komma ihåg det vid rätt tidpunkt är ett säkert sätt att se att du kan överleva. Sedan, om du är i en liten grupp.
  5. Vildmarkskunskap. Du behöver inte gå till överlevnadsskolan för att läsa och komma ihåg, du kan äta alla nordamerikanska däggdjur på ett säkert sätt, eller så kan du fylla din jacka med kattsvansluff för att skapa en vinterrock. Lite lite hjälp, så lära dig ett nytt trick eller två för varje säsong, eller ta en ätlig växtguide för din nästa vandring.
  6. Skäl för överlevnad. Vi har alla anledningar till att vilja leva, men vi måste komma ihåg att när tiden var liten måste vi ange skäl. Många människor tillskriver sin överlevnad att ständigt tänka på en nära och kära som väntar på dem, eller vad de vill ha i framtiden.

slutsats

Eller så har du gjort denna psykologiska förberedelse, men titta på listan ovan kommer inte att skada. Behöver din mentala överlevnadssats fungera?